Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για τη Switch έκδοση του Red’s Kingdom

*
Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Rising Star Games, το adventure puzzle game Red’s Kingdom θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή στις 16 Αυγούστου 2018. Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Cobra Mobile και το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC μέσω Steam και iOS. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχει η εταιρεία ανάπτυξης, ο τίτλος είναι για όλες τις ηλικίες. Ο Mad King Mac έχει απαγάγει τον πατέρα του πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα έκλεψε το χρυσό του καρύδι. Η επίλυση puzzles και οι μάχες εναντίον goons είναι βασικά στοιχεία του gameplay. O κόσμος του Red’s Kingdom είναι αρκετά μεγάλος και γεμάτος καλά κρυμμένα μυστικά. Επιπλέον, στον τομέα του χειρισμού, υποστηρίζεται πλήρως η οθόνη αφής της φορητής κονσόλας. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*